رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با ابراز رضایت از فرایند نوسازی در بافت های فرسوده می گوید که اقدامات خوبی صورت گرفته است اما هنوز انتظارات محقق نشده و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

نوسازی بافت فرسوده

به گزارش همشهری؛ در دوره مدیریت شهری پنجم ساخت و ساز در تهران قفل شده بود به نحوی که سال ۹۹ حدود ۱۳۵۷ پروانه در بافت فرسوده صادر شد. این درحالی است که سال گذشته بیش از ۲ هزار پروانه در بافت‌های فرسوده تهران صادر شده و به گفته سید مهدی هدایت مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران صدور پروانه در این حوزه رشد ۶۲ درصدی داشته است.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران هم از اقدامات مدیریت شهر در راستای نوسازی بافت‌های فرسوده ابراز رضایت دارد و می‌گوید: «سیاست‌های شورا در دوره ششم به گونه ای است که بتوانیم نوسازی بافت‌های فرسوده را افزایش دهیم. یکی از مصوبات شورا افزایش مشمولیت تخفیف به متراژ املاک تجمیع شده ۱۲۰ تا ۱۵۰ متر است. با این اقدام، دایره ساخت و سازها گسترده‌تر و فرایند نوسازی تسریع و تسهیل شده است.»

او با بیان این که سیاست دیگری هم در کمیسیون پیگیری می شود، تاکید می کند: «کیفیت بخشی به سکونتگاه‌ها هم مدنظر مدیریت شهری است و از این رو تامین سرانه‌ها در دستور کار قرار گرفته است. همچنین در طرح‌های شهری رویکرد و برنامه‌ها و توجه‌مان در بودجه سال‌های شهرداری اینگونه است تا بتوانیم مداخلاتی در بافت فرسوده انجام دهیم و سرانه‌ها را در این محدوده‌ها افزایش دهیم.»

به گفته عباسی سیاست‌های تجمیعی می‌بایست به گونه ای باشد که ریزدانگی برطرف شود و بافت‌های ناپایدار تبدیل به ساختمان‌ها استاندارد و مقاوم شود. رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران تاکید می کند: «در مسیر حرکت به سمت نوسازی هستیم و اقدامات خوبی هم صورت گرفته است اما چون نتوانستیم فرایندها (حذف بورکراسی ها در صدور پروانه و ...) را تسهیل کنیم، انتظاراتمان در این موضوع محقق نشده و با حد مطلوب فاصله داریم.»

کد خبر 803548
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha